APPLE

Kõik arvutiga seonduv
Kasutaja avatar
CtV15
Väga Tähtis Liige
Väga Tähtis Liige
Postitusi: 421
Liitunud: 25 Okt 2010, 18:28
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: APPLE

Postitus Postitas CtV15 » 18 Juun 2014, 12:17

Shade kirjutas:
CtV15 kirjutas:Ütleme nii, et kui nt mängimiseks ei lähe arvutil, siis jah iMac või/ja Macbook on sobilik
Oleneb siiski mis mänge mängida. Diablo 3, starcraft 2, mõned head strateegia mängud veel ja probleeme macbookiga pole
Jah, muidugi oleneb, mis mängud, kuid paraku väga paljud/enamus head mängud ei toeta Mac OS-i.
Pilt

Kasutaja avatar
Tom-D
Väga Tähtis Liige
Väga Tähtis Liige
Postitusi: 545
Liitunud: 14 Juun 2010, 18:47
Asukoht: Kohila

Re: APPLE

Postitus Postitas Tom-D » 18 Juun 2014, 12:19

Nõustun kasutajaga CtV15. Tundub, et kasutaja Siuzzly pole tõesti Androidi võimalustega väga tutvunud, kui tal oleks android juba "aastaid" siis ta oleks kursis valikuribaga mis on erinevatel tootjatel seal juba pikki aastaid figureerinud. Öelda, et android on kinnine võrreldes iOS-iga on samuti lauslollus. Android on erinevalt iOS-ist siiski avatud platvorm. Pealegi saab paari lihtsa äppiga teha androidi sisu äravahetamiseni sarnaseks iOS-iga. Skinnide ja themede ja muude vidinate valik Android süsteemile on lihtsalt niivõrd suur, et piiranguid peaaegu, et ei olegi. Ja kui midagi sobivat ei leia, saad selle ise luua. Kuna tegu on avatud platvormiga millele suhteliselt lihtne äppe toota siis ei ole ka sellega mingeid probleeme.

Shade-il ka õigus, apple on mugava inimese toode, kel ei olegi vaja selliseid valikuvabadusi nagu Android (või arvuti puhul PC) pakub ja kes ei taha millegi pärast muretseda. Samuti kui disain meeldib ja rahakott lubab - andke minna. Minule aga ei meeldi iPhone ja WP piiratus, seega olen hetkel androidi peale jäänud. Kui Apple hinna sõbralikumaks muudab ja op süsteemi natuke avatumaks teeb siis kaalun iPhone peale tagasi kolimist.

Üks küsimus iPhone kasutajatele - Kas apple tahab ikka, et kogu sisu liigutamine telefoni ja arvuti vahel käiks läbi iTunes-i? iPodi puhul see on mul nii kuid kas iPhone võimaldab programme, mänge, muusikat ja muud kraami nüüd ka lihtsalt telefoni, omale meeldivasse kausta tõsta?
Ma ei aja äri telefoni teel, kõik käib erasõnumite/e-posti kaudu.

Kasutaja avatar
snaki
Ärimode
Ärimode
Postitusi: 228
Liitunud: 20 Apr 2011, 11:16
Asukoht: Tallinn

Re: APPLE

Postitus Postitas snaki » 18 Aug 2014, 17:00

Tom-D kirjutas: Üks küsimus iPhone kasutajatele - Kas apple tahab ikka, et kogu sisu liigutamine telefoni ja arvuti vahel käiks läbi iTunes-i? iPodi puhul see on mul nii kuid kas iPhone võimaldab programme, mänge, muusikat ja muud kraami nüüd ka lihtsalt telefoni, omale meeldivasse kausta tõsta?
Jah tahab siiani ;)

endal telefon ja arvuti mõlemad apple, liialt harjunud/(laisk) juba et minna üle kas windowsi v android telefoni peale ja üldiselt olen ka rahul (Y)
Pilt

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist