Pelmeenid
Pelmeenid
Mõned kysimused teile soses selle suurepärase toiduga:
Millises toitlustusasutuses olete parimaid pelmeene söönud?
Eelistate praetult või keedetult?
Milliste lisanditega(a`la hapukoor, ketšup)?
Millised on parimad pelmeenid, mis on kauplustes müügil?
Olete ise pelmeene valmistanud(ma ei mõtle siinkohpl praadimist või keetmist )?
Kõik mõtted ja soovitused pelmeenidest paluks siia teemasse
Millises toitlustusasutuses olete parimaid pelmeene söönud?
Eelistate praetult või keedetult?
Milliste lisanditega(a`la hapukoor, ketšup)?
Millised on parimad pelmeenid, mis on kauplustes müügil?
Olete ise pelmeene valmistanud(ma ei mõtle siinkohpl praadimist või keetmist )?
Kõik mõtted ja soovitused pelmeenidest paluks siia teemasse
-
- Algaja
- Postitusi: 64
- Liitunud: 28 Dets 2010, 19:33
Re: Pelmeenid
Just nautisin imelist jumalate rooga.. keedetud ja siis praetud on bueno, ise tavaliselt ainult praen, juustu/enamjaolt suitsujuustu panen alati peale, hapukoor käib kõrvale.
Sõin suvalisi vene omasid säästukast, halva koostekvaliteediga olid.. selveri pelmeenid on ka rõvedad, pooltel on liha puudu (oma kogemusest) . Säästupelmeenid on normaalsed näiteks täiesti.. põngerjad ka täitsa head.
Sõin suvalisi vene omasid säästukast, halva koostekvaliteediga olid.. selveri pelmeenid on ka rõvedad, pooltel on liha puudu (oma kogemusest) . Säästupelmeenid on normaalsed näiteks täiesti.. põngerjad ka täitsa head.
Re: Pelmeenid
Pelmeeni isu tuli peale.
Re: Pelmeenid
Hea teema!
Uskuge või mitte aga parimaid pelmeene olen söönud Tartu Kommertsgümnaasiumis kui seal koolis käisin. Eelistan alati praetud. Lisandiks teen ise nö dipikastme, mis koosneb hapukoorest, soolast, sidrunipiprast ja sisse pigistan veel sidrunit ja lisan värsket tilli. Kaupluses vist pealinna pelmeenid on kõige paremad. Olen ka ise pelmeene teinud, ei ole väga keeruline.
Uskuge või mitte aga parimaid pelmeene olen söönud Tartu Kommertsgümnaasiumis kui seal koolis käisin. Eelistan alati praetud. Lisandiks teen ise nö dipikastme, mis koosneb hapukoorest, soolast, sidrunipiprast ja sisse pigistan veel sidrunit ja lisan värsket tilli. Kaupluses vist pealinna pelmeenid on kõige paremad. Olen ka ise pelmeene teinud, ei ole väga keeruline.
Re: Pelmeenid
No nii, suured tänud. Kõht tühi nüüd
Re: Pelmeenid
Pelmeenid on juba nagu eesti rahvusroog
- karuelevant
- Algaja
- Postitusi: 74
- Liitunud: 05 Aug 2010, 14:33
- Asukoht: Tallinn
- Kontakt:
Re: Pelmeenid
Parimad pelmeenid on hinkaalide nimelised. See on paki peale vene tähtedega kirjutatud. Need on üsna suured ja väga maitsvad. Keetmisel pole iial juhtunud, et liha ja tainas teineteisest eralduksid, need on hoopis teisiti "kokku pandud". Mina keedan, panen peale hapukoort ja jahvatan sinna otsa jämedat värsket pipart.
www.kentraju.com -- Autoriveeb -- Ulmekomöödia.
www.tuleroog.ee -- Kõik, mida grillimisest teadma pead.
www.tuleroog.ee -- Kõik, mida grillimisest teadma pead.
Re: Pelmeenid
Ise sööb tavaliselt mingeid Hiina pelmeene, kollane pakk vms. Valmistamisest siis niipalju et alguses keedan ja lisan puljongi kuubiku sisse.( tavaliselt liha) Pärast praen õli sees ja lisan ketšupit ja kartuli maitseainet. Ketšupiga ei tohi liialdada, muidu läheb kõrbema. Pärast kõrvale tavaliselt hapukoor. Minu jaoks saavad tõeliselt hääd niimoodi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 94 külalist