MängudeÖÖ sel laupäeval Apollo Kino Solarises!

Siia võite postitada kõike üritustega seoses.
Vasta
Kasutaja avatar
Riddim
Foorumi Super Eliit
Foorumi Super Eliit
Postitusi: 728
Liitunud: 15 Aug 2010, 20:24
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

MängudeÖÖ sel laupäeval Apollo Kino Solarises!

Postitus Postitas Riddim » 13 Okt 2016, 16:12

https://www.youtube.com/watch?v=3nGIe5FupLY

Sel laupäeval 15. oktoobril toimub Apollo Kino Solarises järjekordne MängudeÖÖ. Tegemist on videomängudele ja virtuaalsusele pühendatud üritusega, kus on võimalik tutvuda uute ja huvitavate videomängudega, võistelda suurel kinoekraanil erinevatel turniiridel, võtta osa mängutööstuse telgitagusteid arutavatest loengutest ning avastada virtuaalreaalsust. MängudeÖÖ-l leidub tegevust nii kogenud mängurile kui ka antud meediumiga esimest korda tutvust tegevale inimesele. Seda kõike vabas ning avatud keskkonnas meeldiva muusika saatel.

Suurtel kinoekraanidel võisteldakse mängudes FIFA 17, Mortal Kombat XL ning NBA 2K17, mille tulemusena selgub, kes on vastavalt parim virtuaaljalgpallur, -kakleja või -korvpallur. Lisaks toimuvad väiksemad turniirid ja võistlused mängudes Hearthstone, Rocket League, Killer Instinct, Forza Horizon 3 ning Tetris. Kohal on ka mitmed erinevad VR-seadmed, mille abil virtuaalreaalsuse võlu avastada.

MängudeÖÖ paneb pead taaskord kokku Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainoriga, et tuua kõikidele asjahuvilistele mõeldud IndieÖÖ. Selle raames toiumvad mitmed erinevad loengud, kus erinevad mängutööstusega seotud isikud paljastavad mänguarenduse tagamaid Samuti saab käed külge panna paljudele Eesti uusimatele indie-mängudele - taolist võimalust mujal naljalt ei teki!

Unusta magamine üheks ÖÖks, sest mängud vajavad mängimist!

MängudeÖÖd abistavad: ASUS, Sprite, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Progames, Apollo Kino Solaris, Exit Room, Monster Energy, Oune Touch Condoms, Laegas, Telia, Arvutitark, Vipline, TKM Baltics, PlayStation 4 ning korraldab http://www.level1.ee

Erko
Liige
Liige
Postitusi: 106
Liitunud: 29 Dets 2012, 20:15
Asukoht: Tallinn

Re: MängudeÖÖ sel laupäeval Apollo Kino Solarises!

Postitus Postitas Erko » 13 Okt 2016, 23:01

Kahjuks laupäevaks plaanid tehtud, muidu oleks kindlasti osalenud!
Pilt

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist